Askariasis: Béda antara owahan

124 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Hospes lan distribusi ==
Hospes utawa inang saka Askariasis yakuwi [[manungsa]]. Ning [[manungsa]], larva ''Ascaris'' bakal dadi dewasa lan bisa nganakaké kopulasi sarta akiré ngendhog.
 
Lelara ini sipaté [[kosmopolitan|kosmopolit]], bakal ditemuni ning saluruh donya. Prevalensi askariasis kira-kira 70-80%.
2.246

besutan