Askariasis: Béda antara owahan

174 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Lelara ini sipaté [[kosmopolitan|kosmopolit]], bakal ditemuni ning saluruh donya. Prevalensi askariasis kira-kira 70-80%.
 
== Morfologi ==
Cacing lanang gedhené kira-kira 10-30 cm, ananging cacing kang wadon bisa nganti kira-kira 22-35 cm. Ning cacing lanang bakal ditemukaké [[spikula]] utawa
2.246

besutan