Askariasis: Béda antara owahan

331 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Cacing lanang gedhené kira-kira 10-30 cm, ananging cacing kang wadon bisa nganti kira-kira 22-35 cm. Ning cacing lanang bakal ditemukaké [[spikula]] utawa
bageyan kayata juluré rambut ning pucuking buntut (posterior). Ning cacing wadon, ning sepertelon ngarepé ana bageyan kang disebut cincin utawa [[gelang kopulasi]].
 
Cacing kang wis dewasa urip ning usus manungsa. Cacing wadon bisa ngendhog nganti 200.000 endhog nggal dinané. Endhog kang wis diengkremi ciliké 60 x 45 [[mikron]]. Ananging endhog kang ora diengkremi, wujudé luwih gedhene kira-kira 90 x 40 mikron. Endhog kang wis diangkremi iki sing bakaléiki kang bakal nginfeksi manungsa.
2.246

besutan