Siwalan: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (bot Menambah: ar:نخيل الدوليب)
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
[[Gambar:Lontar-kupang.jpg|thumb|Wit-wit siwalan ing [[Nusa Tenggara Timur]].]]
'''Siwalan''' (''Borassus flabellifer'', uga dikenal kanthi jeneng '''[[lontar]]''' utawa '''tal''') iku jinising [[palma]] sing urip ing [[Asia Kidul]] lan [[Asia Tenggara]]. Wit iki utamané thukul ing panggonan sing garing. Ing Indonesia[[Indonesia]], siwalan utamané thukul ing sisih wétan pulo [[pulo Jawa|Jawa]], [[Pulo Madura|Madura]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara Kulon]] lan [[Nusa Tenggara Wetan]].
 
== Pigunané ==