Barbarika: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
Wonten salebeting wiracarita Mahabarata, ''Barbarika''(IAST Barbarīka) inggih punika putranipun Gathotkaca kaliyan Maurvi (Ahliwati)- putri saking Muru (ingkang dipun pimpin dening Raja Yadawa). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa (Yaksa), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa.
{{Mahābhārata}}
 
[[KategoryKategori:Mahabharata]]
 
[[id:Barbarika]]