Babruwahana: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: ''Babruwahana'' kapendhet saking basa Snsekerta ''Babruvahana'' utawi ''Babhruvahana'' tegesipun sipat ingkang wonten ing wiracarita Mahabharata, epik Hindhu. Panjenenganipun inggi...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
''Babruwahana'' kapendhet saking basa Snsekerta ''Babruvahana'' utawi ''Babhruvahana'' tegesipun sipat ingkang wonten ing wiracarita Mahabharata, epik Hindhu. Panjenenganipun inggih punika salah satunggaling putra Arjuna kaliyan Citranggada - putrinipun Manipura.