JV06Nofi Andari

Gabung 8 Mèi 2012
55 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Fix URL prefix)
Kula sampun gladhen nyerat kanthi nyerat wonten ing blog. Ananging dereng kathah saha taksih kathah ingkang perlu dipunsinau malih. Mugi-mugi kula saged paring peranan ingkang sae wonten kompetisi menika.
 
== Motto ==
lihat, dengar, lakukan, diam, dan sukses !
 
Maturnuwun
2.549

besutan