Babruwahana: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Babruwahana dipun suwun dados raja wonten ing Manipura kangge nggantosaken simbahipun.
 
{{commons|Khatushyamji}}