Kalawarti: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Kalawarti''' utawa '''majalah''' iku penerbitan kang manut wektuwekdhal tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isine maneka warta tulisanseratan utawa [[gambar]].
 
==Delengen uga==