Iman: Béda antara owahan

117 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Iman''' (bahasa Arab:'''الإيمان''') sakcara etimologis artine 'percaya'. Tembung iman ('''إيمان''') dijikuk saka tembung kriya 'aamana' ('''أمن''') -- yukminu'...)
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
 
 
[[en:Iman]]
[[es:Iman]]
[[id:Iman]]
[[ms:Iman]]
[[su:Iman]]
[[ar:Iman]]
[[bcl:Iman]]
[[be:Iman]]
[[be-x-old:Iman]]
43

besutan