Durwasa: Béda antara owahan

59 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|28 Pebruari 2013}} Wonten salebeting mitologi Hindu, Durwasa utawi Durvasa (दुर्वास di Devanagari utawi durvāsa di IAST, disebat [d̪urʋɑ ː sɐ] wonte...)
 
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
Wonten salebeting mitologi Hindu, Durwasa utawi Durvasa (दुर्वास di Devanagari utawi durvāsa di IAST, disebat [d̪urʋɑ ː sɐ] wonten ing Basa Sansekerta, utawi Durvasas. Durwasa punika putra saking Atri kaliyan Anasuya. Panjenenganipun inkarnasinipun Siwa. Panjenengaipun sampun misuwur anggadhahi sipat gampil nesu. Menawi saweg nesu, panjenenganipun sagen paring kutukan (dipunwastani Shapa) ingkang saged mejahi sedaya kemawon. Plamila mekaten, wonten pundi kemawon, panjenenganipun dipunkurmati dening Dewa punapa manungsa.
 
[[Kategori:Paraga wayang]][[Kategori:Paraga Mahabharata]]