Liter: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké id:Liter
(Kaca énggal: 250px|thumb|Kubus kang nduweni volume 1 liter '''Liter''' yaiku unit ukur saka volume. Liter dudu salah siji saka unit SI, senajan dianggep "unit sa...)
 
c (Bot: Nambahaké id:Liter)
[[hy:Լիտր]]
[[ia:Litro]]
[[id:Liter]]
[[io:Litro]]
[[is:Lítri]]
32.744

besutan