Nagara: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ta:அரசு
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké ta:மாநிலம்)
c (Bot: Nambahaké ta:அரசு)
[[sv:Stat]]
[[szl:Państwo]]
[[ta:அரசு]]
[[tg:Кишвар]]
[[th:รัฐ]]
32.744

besutan