1469: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1469
c (r2.7.1) (bot Mengubah: kk:1469 жыл)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1469)
[[sah:1469]]
[[scn:1469]]
[[sh:1469]]
[[simple:1469]]
[[sk:1469]]
60.800

besutan