Respirometer: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(Kaca énggal: '''Respirometer''' yaiku piranti kang digunakaké kanggo ngukur rata-rata napas organisme kanthi ngukur rata-ratané lironing oksigen lan karbon dioksida. Saka babag...)
 
[[Gambar:respirometer_sederhana1.jpg|thumb|right|Gambar Respirometer sederhana]]
 
=== Respirometer sederhanasedhengan ===
'''Respirometer sedhengan''' yaiku piranti kang bisa digunakaké kanggo ngukur [[kecepatan]] [[napas]] sawatara [[organisme]] urip kayata [[serangga]], [[kembang]], [[oyod]], cambah kang seger. Manawa ora ana owah-owahan [[suhu]], [[kecepatan]] napas bisa dinyataké ing ml/detik/g, yaiku akèhing [[oksigen]] kang digunakaké dèning makhluk kang dicoba saben 1 gram abot saben detik.
 
137

besutan