Ningrat: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Bangsawan yaiku wong kang nduweni keturunan saka raja utawa saka golongan kerajaan.)
 
{{Inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
Bangsawan yaiku wong kang nduweni keturunan saka [[raja]] utawa saka golongan kerajaan.