Rutherfordium: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: am:ሩተርፎርዲየም
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowahi bs:Raderfordij)
c (r2.7.3) (bot Menambah: am:ሩተርፎርዲየም)
[[Kategori:Èlemèn sintètis]]
 
[[am:ሩተርፎርዲየም]]
[[an:Rutherfordio]]
[[ar:رذرفورديوم]]