Sarayu: Béda antara owahan

168 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Sarayu (Sarju,.. Dev सरयु saráyu-f, kemudian Dev सरयू. Sarayū-) inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan India, nun inggih Uttar Pradesh. Wo...)
 
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
Sarayu (Sarju,.. Dev सरयु saráyu-f, kemudian Dev सरयू. Sarayū-) inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan India, nun inggih Uttar Pradesh. Wonten salebeting wiracarita Weda kaliyan Ramayana, dipunsebataken menawi lepen punika saestu kino. Lepen punika kawujun ing lepen Karnali (utawi Ghaghara) kaliyan Mahakali (utawi Sharda) wonten ing Kabupaten Bahraich.
 
[[Kategori:Tokoh Ramayana]]
 
[[id:Sarayu]]
[[en:Sarayu]]
[[kn:ಸರಯು]]
[[simple:Sarayu]]
[[ta:சரயு]]
[[te:సరయు]]