Sarayu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Sarayu (Sarju,.. Dev सरयु saráyu-f, kemudian Dev सरयू. Sarayū-) inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan India, nun inggih Uttar Pradesh. Wonten salebeting wiracarita Weda kaliyan Ramayana, dipunsebataken menawi lepen punika saestu kino. Lepen punika kawujun ing lepen Karnali (utawi Ghaghara) kaliyan Mahakali (utawi Sharda) wonten ing Kabupaten Bahraich.
 
[[Kategori:LepenLepèn ing India]]
[[Kategori:Ramayana]][[Kategori:Ramayana|Ramayana Topil iiya]]