Kicaka: Béda antara owahan

218 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Kicaka utawi Kichaka utawi Keechaka (basa Sanskerta: किचक) wonten salebeting wiracarita Mahabharata, minangka saduluripun Sudesna, permaesuri saking raja Wirata, raja wonten...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Kicaka utawi Kichaka utawi Keechaka (basa Sanskerta: किचक) wonten salebeting wiracarita Mahabharata, minangka saduluripun Sudesna, permaesuri saking raja Wirata, raja wonten ing Krajaan Matsya. Kicaka dipunpejahi dening Bhima nalika para Pandawa nyamar wonten ing nagari Raja Wirata.
 
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:Paraga Mahabharata]]
 
[[en:Kichaka]]
[[gu:કિંચક]]
[[id:Kicaka]]
[[kn:ಕೀಚಕ]]
[[ml:കീചകൻ]]
[[ru:Кичака]]
[[su:Kicaka]]
[[te:కీచకుడు]]