Kicaka: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
Kicaka utawi Kichaka utawi Keechaka (basa Sanskerta: किचक) wonten salebeting wiracarita Mahabharata, minangka saduluripun Sudesna, permaesuri saking raja Wirata, raja wonten ing Krajaan Matsya. Kicaka dipunpejahi dening Bhima nalika para Pandawa nyamar wonten ing nagari Raja Wirata.