1470: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1470
c (r2.6.5) (bot Menambah: simple:1470)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1470)
[[sah:1470]]
[[scn:1470]]
[[sh:1470]]
[[simple:1470]]
[[sk:1470]]
40.191

besutan