Genom: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tl:Genome
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi hi:संजीन)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tl:Genome)
[[ta:மரபணுத்தொகை]]
[[th:จีโนม]]
[[tl:Genome]]
[[tr:Genom]]
[[uk:Геном]]
60.800

besutan