Yukata: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Yukata kuwi jeneng salah sawijining klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, ut...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Yukata''' kuwi jeneng salah sawijining klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.
 
==Yukata lan Kimono==
 
==Pranala Njaba==
* www.japan-guide.com
5.491

besutan