Gunung Rigi: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Februari 2013}})
(Kaca énggal: '''Gunung Rigi''' kuwi salah sawijining gunung sing ana ing Swiss. Gunung iki duwé "celukan" ''The Queen of The Swiss Mountains'' sing ateges "Ratune Gunung-gunung Swiss". Gunu...)
 
(+{{inuseuntil|28 Februari 2013}}))
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
'''Gunung Rigi''' kuwi salah sawijining gunung sing ana ing [[Swiss]]. Gunung iki duwé "celukan" ''The Queen of The Swiss Mountains'' sing ateges "Ratune Gunung-gunung Swiss". Gunung Rigi sing kaapit telung sendhang iki dhuwuré yaiku 1800 mèter.
Saka ndhuwur Gunung Rigi, Pagunungan Alpèn lan 13 sendhang sing ana ing sacedhaké gunung bisa kètok.
11.904

besutan