Barbarika: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Khatushyamji Rath1.JPG|thumb|300pxl|right|Barbarika]]
Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], '''Barbarika''' (IAST '''Barbarīka''') inggih punika putranipun [[Gathotkaca]] kaliyan [[Maurvi]] ([[Ahliwati]])- putri saking [[Muru]] (ingkang dipun pimpin dening Raja [[Yadawa]]). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa ([[Yaksa]]), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa.
==Pranala Njawi==