Durwasa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
Wonten salebeting [[Mitologi Hindu]], '''Durwasa''' utawi '''Durvasa''' (दुर्वास di [[DevanagariDewanagari]] utawi '''durvāsa''' di IAST, dipunsebat '''[d̪urʋɑ ː sɐ]''' wonten ing [[Basa Sansekerta]], utawi '''Durvasas'''. Durwasa punika putra saking [[Atri]] kaliyan [[Anasuya]]. Panjenenganipun inkarnasinipun [[Siwa]]. Panjenengaipun sampun misuwur anggadhahi sipat gampil nesu. Menawi saweg nesu, panjenenganipun sagen paring kutukan (dipunwastani [[Shapa]]) ingkang saged mejahi sedaya kemawon. Plamila mekaten, wonten pundi kemawon, panjenenganipun dipunkurmati dening Dewa punapa manungsa.