Sarayu: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:സരയു; panggantèn kosmètik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Sarayu''' (Sarju,.. Dev सरयु ''saráyu-f'', kemudianlajeng Dev सरयू. ''Sarayū-'') inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan [[India]], nun inggih [[Uttar Pradesh]]. Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Weda]] kaliyan [[Ramayana]], dipunsebataken menawi lepen punika saestu kino. Lepen punika kawujun ing lepen [[Karnali]] (utawi ''Ghaghara'') kaliyan [[Mahakali]] (utawi ''Sharda'') wonten ing Kabupaten [[Bahraich]].
 
[[Kategori:Kali ing India]]