Kicaka: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Kicaka''' utawi '''Kichaka''' utawi '''Keechaka''' ([[basa Sanskerta]]: किचक) wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], minangka saduluripun [[Sudesna]], permaesuri saking raja [[Wirata]], raja wonten ing Krajaan [[Matsya]]. Kicaka dipunpejahi dening Bhima[[Bima]] nalika para [[Pandawa]] nyamar wonten ing nagari Raja Wirata.
 
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:Paraga Mahabharata]]