Kangkung: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ca:Kang kung)
}}
 
'''Kangkung''' (''Ipomoea aquatica'' Forsk.) uga ditepungi minangka ''Ipomoea reptans'' Poir1, ikuyaiku arupa sajenisjinising [[tetanduran]] kang klebu jeniskalebu [[jangan]]an lan ditandur minangka panganan. Kangkung akèh didol ing pasar-pasar. Kangkung akèh ana ing kawasan [[Asia]] lan arupa tetanduran kang bisa ditemoni ing ngendi baé utamané ing dhaerah banyu.
 
== Gambaran ==
137

besutan