Aténa: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ilo:Atenas
c (r2.7.2) (bot Menambah: xmf:ათენი)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ilo:Atenas)
[[id:Athena (kota)]]
[[ie:Athina]]
[[ilo:Atenas]]
[[io:Athina]]
[[is:Aþena]]
9.872

besutan