Nangka: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
-->
== Asal-usul lan panyebaran ==
Nangka diyakini asalasalé saka India, yakuwiyaiku wilayah Ghats bagéan kulon, jinis-jinis liaré isih tuwuh ing alas udan ing tlatah iki. Saiki nangka wis nyebar ing dhaérah-dhaérah tropik, utamané ing [[Asia Tenggara]].
 
== Deleng uga ==
137

besutan