Yadawa: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Yadawa inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat Dwaraka (sakpunika Gujarat...)
 
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
Yadawa inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat Dwaraka (sakpunika Gujarat, India)