1314: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1314
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1314. gads)
c (Bot: Nambahaké se:1314)
[[sah:1314]]
[[scn:1314]]
[[se:1314]]
[[sh:1314]]
[[simple:1314]]
32.744

besutan