Yadawa: Béda antara owahan

172 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Yadawa inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat Dwaraka (sakpunika Gujarat, India)
 
[[Kategori:Suku bangsa ing India]]
[[Kategori:Mahabharata]]
 
[[en:Yadav]]
[[id:Yadawa]]
[[fr:Yadav]]
[[hi:यादव]]
[[ja:ヤーダブ]]
[[ko:야다브]]
[[sv:Yadav]]