1417: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1417
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:1417)
c (Bot: Nambahaké se:1417)
[[sah:1417]]
[[scn:1417]]
[[se:1417]]
[[sh:1417]]
[[simple:1417]]
32.744

besutan