1404: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1404
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:1404)
c (Bot: Nambahaké se:1404)
[[sah:1404]]
[[scn:1404]]
[[se:1404]]
[[sh:1404]]
[[sk:1404]]
32.744

besutan