1434: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1434
c (r2.7.2+) (bot Menambah: sh:1434)
c (Bot: Nambahaké se:1434)
[[sah:1434]]
[[scn:1434]]
[[se:1434]]
[[sh:1434]]
[[simple:1434]]
32.744

besutan