1451: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1451
c (r2.7.2+) (bot Menambah: sh:1451)
c (Bot: Nambahaké se:1451)
[[sah:1451]]
[[scn:1451]]
[[se:1451]]
[[sh:1451]]
[[simple:1451]]
32.744

besutan