1498: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1498
c (r2.7.3) (bot Menambah: te:1498)
c (Bot: Nambahaké se:1498)
[[sah:1498]]
[[scn:1498]]
[[se:1498]]
[[simple:1498]]
[[sk:1498]]
32.744

besutan