1052: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1052
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1052)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1052)
[[sa:१०५२]]
[[scn:1052]]
[[se:1052]]
[[simple:1052]]
[[sk:1052]]
2.824

besutan