1090: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1090
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1090)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1090)
[[sa:१०९०]]
[[scn:1090]]
[[se:1090]]
[[sk:1090]]
[[sl:1090]]
2.824

besutan