1438: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1438
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:1438)
c (Bot: Nambahaké se:1438)
[[sah:1438]]
[[scn:1438]]
[[se:1438]]
[[sh:1438]]
[[simple:1438]]
32.744

besutan