1074: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1074
c (r2.7.2+) (bot Menambah: lv:1074. gads)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1074)
[[sa:१०७४]]
[[scn:1074]]
[[se:1074]]
[[sk:1074]]
[[sl:1074]]
2.824

besutan