1483: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1483
c (r2.7.1) (bot Mengubah: kk:1483 жыл)
c (Bot: Nambahaké se:1483)
[[sah:1483]]
[[scn:1483]]
[[se:1483]]
[[simple:1483]]
[[sk:1483]]
32.744

besutan