1082: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1082
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1082)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1082)
[[sa:१०८२]]
[[scn:1082]]
[[se:1082]]
[[simple:1082]]
[[sk:1082]]
2.824

besutan