1494: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1494
c (r2.7.1) (bot Menambah: te:1494)
c (Bot: Nambahaké se:1494)
[[sah:1494]]
[[scn:1494]]
[[se:1494]]
[[sh:1494]]
[[simple:1494]]
32.744

besutan