1497: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1497
c (r2.7.2) (bot Menambah: kk:1497 жыл)
c (Bot: Nambahaké se:1497)
[[sah:1497]]
[[scn:1497]]
[[se:1497]]
[[simple:1497]]
[[sk:1497]]
32.744

besutan