1422: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1422
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:1422)
c (Bot: Nambahaké se:1422)
[[sah:1422]]
[[scn:1422]]
[[se:1422]]
[[sh:1422]]
[[simple:1422]]
32.744

besutan