1392: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1392
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1392)
c (Bot: Nambahaké se:1392)
[[sah:1392]]
[[scn:1392]]
[[se:1392]]
[[sh:1392]]
[[simple:1392]]
32.744

besutan